Νοσοκομειακή Ασφάλεια Υγείας

Τι είναι και τι προσφέρουν τα νοσοκομειακά προγράμματα υγείας; Τα νοσοκομειακά προγράμματα αποτελούν συνηθως ολοκληρωμένα προγραάματα υγείας που προσφέρουν πλούσιες καλύψεις και πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής. Η πλειοψηφία των νοσοκομειακών προγραμμάτων ασφάλισης περιλαμβάνουν προληπτικές εξετάσεις, νοσηλεία στα κορυφαία ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέχρι και καλύψεις τριτοβάθμιας περίθαλψης, όπως η κατ’ οίκον νοσηλεία και η κάλυψη εξόδων αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Συχνές ερώτησεις:

Τι καλύπτουν τα νοσοκομειακά προργράμματα;

Οι καλύψεις ενός νοσοκομειακού προγράμματος ποικίλουν ανάλογα με το πρόγραμμα και την εταιρεία που θα επιλέξετε, δίνοντας σας την δυνατότητα να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Οι συνηθέστερες ωστόσο καλύψεις συνοψίζονται στις επόμενες.

Κάλυψη εξόδων νοσηλείας

Ανάλογα με το πρόγραμμα που τελικά θα επιλέξετε η κάλυψη των εξόδων νοσηλείας μπορεί να φτάνει έως και 1.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό υπολογίζεται συνήθως ανά περιστατικό και ανά έτος.
Η θέσεις νοσηλείας που προσφέρονται μπορεί να είναι Α' Β' ή Lux ανάλογα με το ασφαλιστήριο που'κρίνεται οτι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Δαπάνες για χειρουργικές επεμβάσεις

Το κατάλληλο για εσάς νοσοκομειακό πρόγραμμα χρειάζεται να εξασφαλίζει την υγεία σας σφαιρικά. Για αυτό το λόγο στα περισσότερα ασφαλιστήρια υγείας θα βρείτε την κάλυψη για δαπάνες χειρουργικών επεμβάσεων.

Check up

Σε πολλές περιπτώσεις η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, έτσι η πλειοψηφία των ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας σας προσφέρουν ετήσια Check Up δωρεάν ή με πολύ μικρή συμμετοχή.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος ενός ασφαλιστικού προγράμματος υγείας νοσοκομειακής κάλυψης ποικίλει ανάλογα με τις καλύψεις που σας προσφει, το ποσό κάλυψης και τέλος την απαλλαγή. Φυσικά αυτές οι επιλογές είναι στο χέρι σας έτσι το τελικό κόστος του συμβολαίου διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες σας.

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε;

Αναζητήστε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγες σας και δείτε το κόστος του.

Σε ποιούς απευθύνετε;

Προγράμματα για όλους

Τα νοσοκομειακά προγράμματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να έχουν μια σφαιρική προστασία της υγείας του, από την πρόληψη έως την αποκατάσταση. Η επιλογή του καταλληλου προγράμματος σας δίνει την δυνατότητα να συμπληρώσετε ή να αντικαταστήσετε την δημόσια ασφάλιση με πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Αναζητήστε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγες σας.

Μάθετε περισσότερα

Υπολόγισε το κόστος

Δείτε πόσο θα σας κοστίσει ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα και επιλέξτε το ιδανικό για εσάς.

Καλέστε μας στο

210 26 10 560
Δευτέρα - Τετάρτη: 9πμ - 4μμ
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
9:00πμ - 2:30μμ & 5:30πμ - 9:00μμ

Email

Στείλτε μας εαν έχετε οποιαδήποτε απορία
meikan6@gmail.com
info@e-asfaleiasou.gr,
Θα σας απαντήσουμε αμέσως.

Επισκεφθείτε μας

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά
Θηβών 494, Ίλιον
131 22

Θέλω Νοσοκομειακό Πρόγραμμα

* Sorry, the is not valid.

Θέλω Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα

* Sorry, the is not valid.

Θέλω Παιδικό Πρόγραμμα

* Το δεν είναι έγκυρο

Θέλω Ασφάλεια Ζωής

* Sorry, the is not valid.