Εξωνοσοκομειακή Ασφάλεια Υγείας

Τι είναι και τι προσφέρουν τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα υγείας; Σκοπός των προγραμμάτων είναι να σας θωρακίσουν με ένα μεγάλο εύρος εξωνοσοκομειακών παροχών. Παροχών δηλαδή οι οποίες δεν απαιτούν τη νοσηλεία σας σε νοσοκομειακό ίδρυμα. Είναι συνήθως τα πιο οικονομικά προγράμματα ασφάλειας υγείας και αποτελούν την πρωτοβάθμια ασπίδα της υγείας σας. Σας προστατευουν δίνοντας σας τη δυνατότητα για ουσιαστική πρόληψη.

Συχνές ερώτησεις:

Τι καλύπτουν τα εξωνοσοκομειακά προργράμματα;

Οι καλύψεις ενός εξωνοσοκομειακού προγράμματος ποικίλουν ανάλογα με το πρόγραμμα και την εταιρεία που θα επιλέξετε, δίνοντας σας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Οι συνηθέστερες ωστόσο καλύψεις συνοψίζονται στις επόμενες.

Check-Up

Το προληπτικό check up είναι από τους πιο βασικούς άξονες των εξωνοσοκομειακών προγραμμάτων αλλά και της διατήρησης της καλής κατάστασης της υγείας μας. Ακριβώς για αυτό το λόγο συμπεριλαμβάνονται, σχεδόν σε όλες τι περιπτώσεις, στο εξωνοσοκομειακό σας πρόγραμμα.

Διαγνωστικές εξετάσεις

Οι διαγνωστικές εξετάσεις συχνά έχουν μεγάλο κόστος και χρειάζεται να γίνονται άμεσα, έτσι το εξωνοσοκομειακό σας πρόγραμμα φροντίζει συνήθως να εκτελούνται άμεσα σε αξιόπιστα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και με μεγάλη ή ακόμα και πλήρη κάλυψη τους.

Eπισκέψεις σε Ιατρούς

Σε όλα τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα υγείας θα βρείτε δωρεάν επισκέψεις ή πολύ μεγάλες εκπτώσεις για την επίσκεψη σας σε συνεργαζόμενους ιατρούς

Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες μπορείτε να ιαλέξετε ένα πρόγραμμα το οποίο σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όπως:

Επειγόντα περιστατικά
Ιατρικές πράξεις
Οδοντιατρική Φροντίδα
Οφθαλμολογική φροντίδα

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος ενός προγράμματος υγείας με εξωνοσοκομειακές καλύψεις ποικίλει ανάλογα με τις καλύψεις που σας προσφει. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε βασικά προγράμματα κάλυψης μέχρι εξειδικευμένα προγράμματα που καλύποτυν ακόμα και κάποιοες περιπτώσης νοσηλείας. Το κόστος λοιπόν του συμβολαίου σας είναι ευέλικτο και το αποφασίζετε με βάση της ανάγκες.

Αναζητήστε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγες σας και δείτε το κόστος του.

Σε ποιούς απευθύνετε;

Προγράμματα για όλους

Το εξωνοσοκομειακά προγράμματα συνήθως δεν έχουν αυστηρούς περιορισμούς ένταξης. Αυτό σημαίνει οτι απευθύνετε σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και ανεξάρτητα από την κατάσταση της υγείας τους

Αναζητήστε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγες σας.

Μάθετε περισσότερα

Υπολόγισε το κόστος

Δείτε πόσο θα σας κοστίσει ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα και επιλέξτε το ιδανικό για εσάς.

Καλέστε μας στο

210 26 10 560
Δευτέρα - Τετάρτη: 9πμ - 4μμ
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
9:00πμ - 2:30μμ & 5:30πμ - 9:00μμ

Email

Στείλτε μας εαν έχετε οποιαδήποτε απορία
meikan6@gmail.com
info@e-asfaleiasou.gr,
Θα σας απαντήσουμε αμέσως.

Επισκεφθείτε μας

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά
Θηβών 494, Ίλιον
131 22

Θέλω Νοσοκομειακό Πρόγραμμα

* Sorry, the is not valid.

Θέλω Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα

* Sorry, the is not valid.

Θέλω Παιδικό Πρόγραμμα

* Το δεν είναι έγκυρο

Θέλω Ασφάλεια Ζωής

* Sorry, the is not valid.